dimarts, 20 de novembre del 2012

Con las manos en la masa!


Aquesta setmana ens hem preparat per ser unes fabuloses cuineres!!! 

Gràcies als coneixements de la nostra companya Iratxe, hem pogut dur a terme una recepta de postre d’allò més fàcil i bona. I el més agradable, és que hem pogut gaudir d’una estona força interessant i encantadora entre tots i totes. 

La nostra companya ens ha mostrat com fer un pastís de xocolata i galeta sense la necessitat d’utilitzar ni el foc ni el forn. Així doncs, és una recepta ideal per realitzar-la amb els nostres futurs alumnes a l’aula sense córrer ningun tipus de perill. 

D’aquesta manera, ens hem posat “manos a la masa” i hem anat seguint les instruccions que la Iratxe ens anava donant. Així, després de barrejar les galetes, la xocolata, la mantega i la llet, hem aconseguit un massa per, posteriorment, donar-li forma al nostre gust. 

Els resultats han estat de tots colors, formes i gustos. Mentre uns pastissos eren molt grans, altres eren de marró més claret o tenien un gust més fort a xocolata. 

Així doncs, després de passar una tarda d’allò més divertida i cuinera, cadascuna de nosaltres va sortir de l’aula amb un pastís sota el braç.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada